Konstfrämjandet Uppland

2

Konstfrämjandet Uppland

Aktuellt: Februari 2018

Nyheter

Vi utvecklar Uppland!

Johanna Uddén från Uppsala är projektanställd som verksamhetsledare. Under 2018 arbetar Johanna Uddén med etablering och verksamhetsutveckling för Konstfrämjandet Uppland. Region Uppsala och Uppsala kommun bidrar ekonomiskt till arbetet.

 • En utställning om samtida klotter

  Gävleborg Samtida klotter? - Utforska begreppet tillsammans med Klotterinstiutet i en utställning som visas på GästrikKonst 2018. Utställningen skapas genom en serie kreativa workshops som utforskar gränslandet mellan klotter och konst.

  Läs mer
 • Utställning: Jens Haraldsson

  Bergslagen Jens Haraldsson jobbar främst med skulptur och installation. Han använder objekt som har märken av en tidigare historia. Genom den konstnärliga processen blir de till något nytt och eget, ofta innefattar verken rörelse och ljud och publiken inbjuds att interagera.

  Läs mer
 • Lin de Mol – Art=Medicine

  Konstfrämjandet Värmland Lin de Mols nya arbete är ”The Healing Coat”, en vinterrock gjord av väderbeständigt material.

  Läs mer
 • Vulcano Road – Anna Hillbom

  Västerbotten En reflektion över taktilitet, magiskt tänkande och faktisk magi. Genom skulpturer och ljud undersöks sympatisk arkitektur, poetiskt tänkande och minnet av ett ö-landskap. Varmt välkomna till Anna Hillboms utställning Vulcano Road hos oss på Konstfrämjandet Västerbotten!

  Läs mer
 • Åsa Stjerna är residenskonstnär i Sala 2018

  Västmanland Ett konstnärsresidens med projektnamnet Ett akustiskt porträtt av samtiden.

  Läs mer
 • Erik Thulén på Galleri Lars Palm

  Gävleborg Utställningen Övertygelsen visar en fotoserie och en skulptur. Övertygelsen är en fortsättning på Eriks tidigare verk Sincerely yours, Zae’elx. I det verket bar Erik en dräkt som han gjort till en lajvkaraktä under en vernissage, för att sedan ställa ut den.

  Läs mer