Konstfrämjandet Uppland

2

Konstfrämjandet Uppland

Aktuellt: September 2019

Nyheter

KonstTRÄFF 16 september i Örbyhus — Jenny Sunesson

Kom till Örbyhus och upplev något utöver det vanliga! Vi får ta del av en live-performance i ett skogsområde i Örbyhus. Därpå följer ett konstnärssamtal om arbetsmetoden Fragmenturgi som Jenny Sunesson utvecklat.

 • Framtidsfabriken i ÖrbyhusÖrbyhus station
 • 16 september18.00–20.00
 • Gratis
 • Läs mer

Snacka om konst! — Öppet hus under Kulturnatten

Kom till Konstfrämjande Upplands kontor och diskutera konst! Johanna Uddén, verksamhetsledare och Johanna Hästö, projektledare finns på plats beredda att prata om all slags konst och om vår verksamhet.

 • Ateljéföreningen HospitaletUlleråkersvägen 40 A
 • 14 september 201913.00–16.00
 • Gratis
 • Läs mer
 • Kerstin Bergman – Rum med egen ingång

  Bergslagen "Om rummet är verket och symbol för liv, glädje, sorg, längtan, saknad och tålamod. Är det oftast svart, jordigt, smutsigt, rakt, platt, enkelt, gropigt och fyllt av intuition." Så skriver konstnären Kerstin Bergman om sin utställning hos Konstfrämjandet Bergslagen.

  Läs mer
 • Henrik Olsson på GSK

  Dalarna Äntligen har GSK (Galleri Se Konst) öppnat upp för höstens utställningar och släpper in frisk luft och friskt måleri av Avestabon Henrik Olsson som haft bilen i fokus under året.

  Läs mer
 • KERSTIN NEIJ – #SERIGRAFI OCH CYANOTYPI#

  Sörmland Kerstin Neij söker i sin utställning hos Konstfrämjandet Sörmland gestalta naturen och associera till det narrativa. Genom två tekniker, cyanotypi och serigrafi, skapar hon seriella flöden där betraktaren blir medskapare genom att plocka ut bilder och skapa egna landskap.

  Läs mer
 • Mia Grönkvist Olsson – Tecken, Tankar, Tid

  Värmland Ny utställning med experimentella teckningar av Mia Grönkvist Olsson, konstnär boende och verksam på Gotland.

  Läs mer