SyskonSKAP STENHAGEN sommarlov 2022

Konstworkshoppar på sommarlovet för 10–16-åringar i Stenhagen.Under sommarlovets första två veckor finns SyskonSKAP på plats måndag–fredag (med undantag för midsommarafton) i ateljén på Västra Stenhagenskolan. Varje eftermiddag kl 14–16 håller vi konstworkshoppar. Vi kommer bland annat lära oss att animera tecknad film, måla keramik, göra smycken och jobba med mosaik. Workshopparna är gratis och ingen föranmälan krävs. Vi bjuder på fika och frukt.

>v.24
13–14 juni kommer konstnären Erik Hedman att hålla en animationsverkstad då vi lär oss göra tecknad film med i-pads. Allt material som behövs kommer att finnas på plats.

15–16 juni kommer vi att måla keramik. Man kan ta med sig egna vaser, tallrikar och muggar eller använda de vi har med oss. Vi provar olika tekniker med schabloner, stänkmålning, mönsterdesign m.m.

>v.25
Den 20–23 juni skapar vi konstverk och konsthantverk i mosaik. Det kommer att finnas träpannåer som man kan skapa mosaiktavlor på, samt brickor, lådor etc. som man kan klä in i mosaik. I slutet av veckan kommer vi även att göra smycken och magneter i krympplast, måla på tygkassar m.m.

> Hitta hit: Vi finns i ateljén på Västra Stenhagenskolan, Herrhagsvägen 8, 752 67 Uppsala.

> För frågor kontakta Anna Glantz, konstnärlig ledare för Syskonskap Stenhagen: anna.glantz@konstframjandet.se

> Läs mer om SyskonSKAPs verksamhet i både Stenhagen & Gottsunda: SyskonSKAP

Mer information om våra sommarlovsaktiviteter finner ni på: Kubik Uppsala

Syskonskap drivs av Konstfrämjandet Uppland, med stöd från Uppsala kommun.

Visa alla